Bransjer

7 av 10 inkassobyråer i Norge har valgt CONCENT. Over 100 norske kommuner som representerer 2,7 millioner nordmenn bruker våre tjenester og løsninger. Flere av Nordens største aktører innenfor offentlig innfordring og utbetaling nyter også godt av å samarbeide med oss.

Dette samarbeidet har gitt oss en unik forståelse for hva bransjer innenfor innfordring og kredittadministrasjon trenger for å nå sine mål.

Jeg vil vite mer

Kommune

Fremtidens kommuner må jobbe smart for å møte kravene til velferd og effektiv forvaltning av innbyggernes ressurser. CONCENT har løsningene der kommunen beholder mest mulig av sine inntekter.

Les mer

Inkassobyrå

CONCENT leverer alle tjenestene du trenger for å drive et effektivt, digitalt inkassobyrå – over hele verdikjeden. Ingen andre gir deg like god innsikt eller virksomhetsstyring.

Les mer

Bank / Finans

Det tar mange år å bygge et omdømme, men fem minutter å ødelegge det. Tar du innkrevingen selv, sørger du for at det forgår etter ditt eget selskaps verdier. CONCENT har tjenester og løsninger for bransjer med tøffe utfordringer.

Les mer

Energi

Kan oppfølging av en faktura være relasjonsbyggende? Svaret på det er ja. Gjennom profesjonell, men kundevennlig oppfølging av fakturaer og fordringer, sørger du for å beholde kunden over lang tid.

Les mer