Inkassobyrå

Et moderne inkassobyrå krever moderne løsninger. Og den moderne løsningen bygger på samarbeid i hele vårt økosystem. Samarbeid om datakvalitet, innsikt, beslutningsstøtte, automatisering, selvbetjening, distribusjon og betalingsløsninger.

CONCENT er en “hub” for kompetanse langs hele verdikjeden. Sammen med deg som kunde kan vi utvikle nye måter å jobbe på med din lønnsomhet i fokus. Sammen med oss er du compliant. Sammen med myndighetene er vi med på å utforme rammefaktorer for bransjen. Sammen med våre strategiske partnere digitaliserer vi langs hele verdikjeden og utvikler verdifulle supplementer.

Les om erfaringene til inkassobyrået Crone:
Full kontroll med løsningene fra CONCENT

Alle de tjenestene du trenger for å drive et effektivt og lønnsomt inkassobyrå leveres fra CONCENT. Med skalerbare løsninger, spesialløsninger for bransjer og de fleste integrasjoner du trenger.

Omtrent 70 prosent av norske inkassoforetak bruker våre løsninger. Vi er i tillegg stolte av å ha størrelser som Skatteetaten, svenske Brottsoffermyndigheten og Inkasso AB Marginalen på vår kundeliste.

Grunnsystem: Predator
Omfattende tilleggsfunksjonalitet
Jeg vil vite mer

Kundehistorier

  • Julia Ek Kivra om digital post på vårt Användarträff i Gøteborg

Samarbeid med Kivra

mai 14th, 2019|0 Comments

CONCENT samarbeider med Kivra, som leverer sikker, digital epost til 3,2 millioner brukere i Sverige. En digital brevlåda levert av Kivra gir kommunikasjon som gjør kommunikasjonen enklere, sikrere og mer effektivt. Key Account Manager & [...]

  • Jessica Fäldt AB KRistianstadsbyggen

Stenkoll på allt med InkassoNet!

mai 1st, 2017|0 Comments

– Inbox i programmet InkassoNet är verkligen kanon! Man har ju stenkoll på allting! Det berättar Jessica Fäldth, som arbetar för AB Kristianstadsbyggen, Kristianstads största bostadsbolag. Hon jobbar på ekonomiavdelningen i det kommunalt ägda företaget, [...]