Inkassobyrå 2018-05-08T13:20:43+00:00

Inkassobyrå

Et moderne inkassobyrå krever moderne løsninger. Og den moderne løsningen bygger på samarbeid i hele vårt økosystem. Samarbeid om datakvalitet, innsikt, beslutningsstøtte, automatisering, selvbetjening, distribusjon og betalingsløsninger.

CONCENT er en “hub” for kompetanse langs hele verdikjeden. Sammen med deg som kunde kan vi utvikle nye måter å jobbe på med din lønnsomhet i fokus. Sammen med oss er du compliant. Sammen med myndighetene er vi med på å utforme rammefaktorer for bransjen. Sammen med våre strategiske partnere digitaliserer vi langs hele verdikjeden og utvikler verdifulle supplementer.

Les om erfaringene til inkassobyrået Crone:
Full kontroll med løsningene fra CONCENT

Alle de tjenestene du trenger for å drive et effektivt og lønnsomt inkassobyrå leveres fra CONCENT. Med skalerbare løsninger, spesialløsninger for bransjer og de fleste integrasjoner du trenger.

Omtrent 70 prosent av norske inkassoforetak bruker våre løsninger. Vi er i tillegg stolte av å ha størrelser som NAV Innkreving og svenske Brottsoffermyndigheten, Arbetsförmedlingen og Försäkringskassan på vår kundeliste.

Grunnsystem: Predator
Omfattende tilleggsfunksjonalitet
Jeg vil vite mer