Jobbe hos oss2018-10-29T16:50:41+00:00

Jobbe hos oss?

CONCENT leverer programvare for innfordring og kredittadministrasjon. Vår credit management software benyttes av private og offentlige kunder i en rekke europeiske land. Vi har hovedkontor på Fokserød i Sandefjord og et solid utviklingsteam i Gdansk i Polen og er 70 ansatte. Vi leverer samfunnskritisk avansert CMS programvare, og vi er markedsleder på dette i Norden. Våre løsninger etterspørres i stadig økende grad og vi behøver derfor å øke våre ressurser med flere kloke hoder.

Vi er hele tiden på utkikk etter dyktige utviklere til vårt hovedkontor i Sandefjord. Selskapets kommersielle løsninger utvikles stadig iht en spennende strategi. Vi gjennomgår en kraftig teknologisk justering som er lærerik, inspirerende og krevende. Som utvikler hos oss vil du få utfordret egne ferdigheter, lære mye nytt og bidra til at teamet lykkes. For å skape et solid utviklingsmiljø har vi

  • kvartalsvise hackathons
  • årlig utviklerkonferanse
  • opplæringssesjoner
  • sosiale arrangementer i inn- og utland

Vi leverer robuste og professjonelle, kommersielle softwareløsninger. De dreies mer og mer i retning av å være tjenestebasert og med Azure som plattform.

Synes du dette høres spennende ut? Send oss gjerne en åpen søknad. 

Vi publserer våre ledige stillinger på Finn.no