Samarbeidspartnere

Ambital logo

Ambita er et norsk teknologiselskap som utvikler markedsledende løsninger og informasjonstjenester basert på eiendomsdata. Dette gir økt innsikt og rask kundebehandling i inkassosaker.

Bank ID logo

Elektronisk identifikasjon med BankID oppfyller myndighetenes krav til ID- og legitimasjonskontroll og bindende elektronisk signatur. BankID brukes av alle landets banker, og kan tas i bruk av alle virksomheter som vil ha en sikker og enkel identifisering på nett.

Bisnode logo

Bisnode er eksperter innen smarte data, analyse og kredittopplysning. Riktige skyldnerdata gir deg større løsningsgrad på kortere tid. Med CONCENTs løsninger og Bisnodes kvalitetsdata, kan du ta beslutninger som øker lønnsomheten og utvikler din forretning.

creditsafe logo

Creditsafe er verdens mest brukte leverandør av kredittopplysninger. Creditsafe kan minimere tap på kreditt, ved å gjøre både norsk og internasjonal informasjon om enkeltpersoner og foretak lett tilgjengelig.

Digipost logo

Digipost er en viktig samarbeidspartner for digital distribusjon av post. CONCENT tilbyr trygg og enkel sending gjennom vår løsning Omnichannel. Digipost integreres enkelt i våre løsninger og gir kostnadsbesparende distribusjon. Og det blir betryggende avsendt.

Evry logo

Evrys infotorg-løsning kvalitetssikrer informasjon i små og store saker, saker som kan koste deg både kunder og omdømme hvis opplysningene ikke er korrekte. Det gjør saksbehandlingen mer effektiv, siden informasjonen er både korrekt og raskt tilgjengelig. Informasjonen kan scores – avgjørende i beslutningsprosesser.

Experian logo

Experian er verdens største leverandør av data, analyse og statistiske modeller. Experian hjelper bedrifter med å styre kreditt­risiko, forebygge svindel, målrette markedsføring og automatisere beslutnings­prosesser.

Tilsammans med Kivra digitaliserar vi utskick och betalning för våra svenska kunder. Tusentals företag i alla branscher använder Kivra och nya ansluter varje vecka. Post levereras miljövänligt, krypterat och säkert.

KS logo

CONCENT samarbeider om forenkling og effektivisering av kommunikasjonen som kommuner og fylkeskommuner har med sine skyldnere, organisasjoner og eksterne fagsystemer. Et eksempel på dette er SvarUT-tjenesten.

LINKMobility logo

LINK Mobility tilbyr solide SMS gatewaytjenester integrert i CONCENTs systemer. Det gir effektiv SMS-kommunikasjon og dialog, for nær sagt hele verden. LINK Mobility Group er en av Europas ledende leverandører innen mobilkommunikasjon, og har spesialisert seg på mobilmeldingsservice, mobile løsninger og mobil intelligens.

nets logo

Nets er spesialist på å drive og styrke utviklingen av digitale betalinger. Nets knytter banker, bedrifter og forbrukere sammen i et internasjonalt nettverk som legger til rette for digitale betalinger. Nets er tilstede i hele det nordiske markedet og leverer en rekke kort- og kontobaserte tjenester.

Puzzle logo

Puzzel leverer løsninger som bygger et skybasert, multikanal kontaktsenter – for en god kundedialog. Puzzels kontaktsenterløsning fører sammen alle de elementene som skal til for at tusenvis av brukere skal kunne levere sømløs, brukervennlig kundeservice når som helst, hvor som helst, i hvilken som helst kanal, fra hvilken som helst enhet.

Vipps logo

Vipps gjør det enkelt for kundene dine å betale, med sin digitale betalingstjeneste for smarttelefoner. Vipps jobber for å gjøre betaling enkelt for både konsumenter og bedrifter. Kundene får et enkelt alternativ til kort og kontanter, og pengene går raskere inn på konto, sammenlignet med eldre løsninger.

virke-inkasso logo

Virke arbeider for inkassobransjens rammevilkår,  som gjør at jobben kan utføres på best mulig måte overfor både fordringshaver og skyldner. CONCENT har et nært samarbeid med både organisasjonen og dens medlemmer. CONCENT bidrar med faglige ressurser inn i Virkes organer.